TV JOJ Nedeľa 17:15
TELACIE-REZNE_A_LA_WIENER_SCHNITZEL_CLEAN

TEĽACIE REZNE Á LA WIENER SCHNITZEL

Lahodné plátky teľacieho mäsa dochutené morskou soľou a čiernym korením, pražené na slnečnicovom oleji, podávané s plátkami citrónu a ozdobené čerstvým petržlenom.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
MORCACIE_PRSIA_S_GRILOVANOU_ZELENINOU_CLEAN

MORČACIE PRSIA S GRILOVANOU ZELENINOU

Morčacie prsia marinované v sójovej omáčke s pridaním škorice, hrozienok, limetky a špenátu. Dochutené karí korením, podávané s grilovanou zeleninou a bambusovými výhonkami na sezamovom oleji posypané čiernym sezamom.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
POLIEVKA_TOM_YUM_CLEAN

TOM YUM POLIEVKA

Lahodná ostrokyslá polievka tom yum s opraženým zázvorom a cesnakom, kokosovým mliekom a kúskami kuracieho mäsa, dochutená kari korením, podávaná s chilli a ozdobená čerstvým koriandrom.

  • Doba prípravy: 10 min
  • Varíme pre: 2 osoby
3-AVOKADOVO-KAKAOVA-PENA-S-REDUKOVANYMI-SLIVKAMI-V-PORTSKOM-VINE_BLANK

AVOKÁDOVO – KAKAOVÁ PENA SO SLIVKAMI V PORTSKOM VÍNE

Ľahký vrstvený dezert v zaujímavom spojení avokáda v pomarančovom likéri so slivkami redukovanými v portskom víne, ozdobený nastrúhanou kôrou z pomaranča a lístkami čerstvej mäty.

  • Doba prípravy: 10 min
  • Varíme pre: 3 osoby
1-RESTOVANY-KARFIOL-S-PINIOVYMI-ORECHMI-A-TEKVICOVYM-DRESINGOM_BLANK

RESTOVANÝ KARFIOL S PÍNIOVÝMI ORECHMI A TEKVICOVÝM DRESINGOM

Restované karfiolové ružičky s píniovými orieškami na masle, poliate tekvicovým dressingom, ozdobené lístkami čerstvej mäty a parfumované olivovým olejom.

  • Doba prípravy: 10 min
  • Varíme pre: 2 osoby
2-BRAVCOVA-PANENKA-S-KELOVYM-PRIVARKOM-A-PECENYMI-RAJCINAMI_BLANK

BRAVČOVÁ PANENKA S KELOVÝM PRÍVARKOM A PEČENÝMI RAJČINAMI

Bravčová panenka pečená na masle, poliata kelovým prívarkom, ozdobená oreganom a podávaná s opečenými cherry rajčinami dochutenými morskou soľou a čiernym korením.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
HRNCEKOVA-BUBLANINA_CLEAN

HRNČEKOVÁ BUBLANINA

Chutný dezert v podobe hrnčekovej bublaniny so zmesou lesných malín, černíc, čučoriedok, ríbezlí a jahôd, posypaný práškovým cukrom.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 4 osoby
PSTRUH-S-MIESANYM-SALATOM_CLEAN

PSTRUH S MIEŠANÝM ŠALÁTOM

Lahodný filet pstruha plnený lístkami medovky a strúčikmi cesnaku, pokvapkaný citrónovou šťavou a podávaný s miešaným šalátom ozdobeným parmezánom.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
BRAVCOVA-PANENKA-SO-SMOTANOVO---SYROVOU-OMACKOU_CLEAN

BRAVČOVÁ PANENKA SO SMOTANOVO – SYROVOU OMÁČKOU

Lahodné plátky bravčovej panenky na šampiňónoch poliate smotanovo – syrovou omáčkou, podávané s opečenými zemiakmi a slaninkou, dochutené morskou soľou a čerstvým petržlenom.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
3-BANANOVO-KOKOSOVY-DEZERT-S-HROZIENKAMI_BLANK

BANÁNOVO – KOKOSOVÝ DEZERT S HROZIENKAMI

Zdravý pečený dezert v podobe banánovo – kokosových placiek z ovsených vločiek a kokosovej múčky s hrozienkami.

  • Doba prípravy: 10 min
  • Varíme pre: 2 osoby