TV JOJ Nedeľa 17:15
2-TUNIAKOVY-TATARAK-S-JAHODAMI_BLANK

TUNIAKOVÝ TATARÁK S JAHODAMI

Tuniakový tatarák s jahodami a kúskami čerstvého póru, podávaný na opečenej bagete, posypaný bielym a čiernym sezamom, parfumovaný olivovým olejom a dochutený vločkovou morskou soľou.

  • Doba prípravy: 10 min
  • Varíme pre: 2 osoby
1-ZAPEKANE-TORTILLY-PLNENE-KORIANDROM-A-CHEDDAROM_BLANK

ZAPEKANÉ TORTILLY PLNENÉ KORIANDROM A ČEDAROM

Zapekané mexické tortilly plnené zmesou čerstvého koriandru, póru, nastrúhaného čedaru a pikantného chilli.

  • Doba prípravy: 10 min
  • Varíme pre: 2 osoby
3-SKARAMELIZOVANE-JABLKA-NA-JAVOROVOM-SIRUPE-S-CUCORIEDKAMI_BLANK

SKARAMELIZOVANÉ JABLKÁ NA JAVOROVOM SIRUPE S ČUČORIEDKAMI

Dezert v podobe skaramelizovaných jabĺk na javorovom sirupe s klinčekmi, podávaný s čučoriedkami, bielym jogurtom a ozdobený lístkami mäty.

  • Doba prípravy: 10 min
  • Varíme pre: 2 osoby
2-BATATY-NA-ORIENTALNY-STYL-S-MANDLOVYMI-LUPIENKAMI_BLANK

BATÁTY NA ORIENTÁLNY ŠTÝL S MANDĽOVÝMI LUPIENKAMI

Batáty dusené v zmesi chilli, kari korenia, zázvoru, škorice a kokosového mlieka, posypané jemne opečenými mandľami a ozdobené koriandrom.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
1-HRUSKOVE-RIGATONY-S-ORECHMI-A-CIERNYM-SEZAMOM_BLANK

RIGATONI S HRUŠKAMI A ČIERNYM SEZAMOM

Lahodné rigatoni podávané v zredukovanej zmesi hrušky s bielym vínom, posypané lieskovými orechmi, syrom niva, čiernym sezamom a ozdobené čerstvým petržlenom.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
FLAMBOVANY-SNEH-S-LESNYM-OVOCIM-A-SLANYM-KARAMELOM_CLEAN

FLAMBOVANÝ SNEH S LESNÝM OVOCÍM A SLANÝM KARAMELOM

Vrstvený dezert v podobe flambovaného snehu s čerstvými jahodami, černicami a čučoriedkami, poliaty slaným karamelom s kúskami lieskových orechov.

  • Doba prípravy: 10 min
  • Varíme pre: 2 osoby
GRILOVANY-SALAT-S-KURACOU-MAJONEZOU_CLEAN

GRILOVANÝ ŠALÁT S KURACOU MAJONÉZOU

Rímsky šalát grilovaný na masle, poliaty lahodnou kuracou majonézou dochutenou kari korením, posypaný mandľami a nastrúhaným parmezánom.

  • Doba prípravy: 10 min
  • Varíme pre: 2 osoby
PECENOVA-PASTETA-A-LA-JAKUB_CLEAN

PEČEŇOVÁ PAŠTÉTA Á LA JAKUB

Krémová pečeňová paštéta á la Jakub podávaná na jemne prepečenom toaste s cesnakom, ozdobená čerstvým tymianom.

  • Doba prípravy: 10 min
  • Varíme pre: 2 osoby
3-RANAJKOVE_SUFLE_CLEAN

RAŇAJKOVÉ SUFLÉ

Raňajkové suflé s kúskami rôznorodej zeleniny podávame s čerstvým petržlenom a chilli, nastrúhaným syrom a lahodnou smotanovou omáčkou.

  • Doba prípravy: 10 min
  • Varíme pre: 3 osoby
2-HRASKOVA_KREMOVA_POLIEVKA_CLEAN

HRÁŠKOVÁ KRÉMOVÁ POLIEVKA S LOSOSOVÝM TATARÁKOM

Chutná krémová hrášková polievka s lososovým tatarákom podávaným na lístku čerstvej mäty, poliata lahodnou kyslou smotanou a ozdobená mätou.

  • Doba prípravy: 10 min
  • Varíme pre: 3 osoby