TV JOJ Nedeľa 17:15

Category: Mäso

TELACIE-REZNE_A_LA_WIENER_SCHNITZEL_CLEAN

TEĽACIE REZNE Á LA WIENER SCHNITZEL

Lahodné plátky teľacieho mäsa dochutené morskou soľou a čiernym korením, pražené na slnečnicovom oleji, podávané s plátkami citrónu a ozdobené čerstvým petržlenom.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
MORCACIE_PRSIA_S_GRILOVANOU_ZELENINOU_CLEAN

MORČACIE PRSIA S GRILOVANOU ZELENINOU

Morčacie prsia marinované v sójovej omáčke s pridaním škorice, hrozienok, limetky a špenátu. Dochutené karí korením, podávané s grilovanou zeleninou a bambusovými výhonkami na sezamovom oleji posypané čiernym sezamom.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
2-BRAVCOVA-PANENKA-S-KELOVYM-PRIVARKOM-A-PECENYMI-RAJCINAMI_BLANK

BRAVČOVÁ PANENKA S KELOVÝM PRÍVARKOM A PEČENÝMI RAJČINAMI

Bravčová panenka pečená na masle, poliata kelovým prívarkom, ozdobená oreganom a podávaná s opečenými cherry rajčinami dochutenými morskou soľou a čiernym korením.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
BRAVCOVA-PANENKA-SO-SMOTANOVO---SYROVOU-OMACKOU_CLEAN

BRAVČOVÁ PANENKA SO SMOTANOVO – SYROVOU OMÁČKOU

Lahodné plátky bravčovej panenky na šampiňónoch poliate smotanovo – syrovou omáčkou, podávané s opečenými zemiakmi a slaninkou, dochutené morskou soľou a čerstvým petržlenom.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
2-KURACIE-PRSIA-NA-ROZMARINE-S-NETRADICNYMI-FRANCUZSKYMI-ZEMIAKMI_BLANK

KURACIE PRSIA NA ROZMARÍNE S NETRADIČNÝMI FRANCÚZSKYMI ZEMIAKMI

Netradičné francúzske zemiaky na smotane s parmezánom, s chutnou hráškovo pórovou zmesou, podávané s kuracími prsiami na slaninke a s lístkami rozmarínu.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
1-BRAVCOVE-KOTLETY-S-KREMOVOU-CIBULOVO-JABLKOVOU-OMACKOU_BLANK

BRAVČOVÉ KOTLETY S KRÉMOVO CIBUĽOVO – JABLKOVOU OMÁČKOU

Lahodné bravčové kotlety na víne, parfumované lístkami rozmarínu a tymianu, s krémovou cibuľovo – jablkovou omáčkou na masle, ozdobenou lístkami čerstvej bazalky a kúskami vlašských orechov.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
MARINOVANÉ KURACIE PRSIA SO ZÁZVOROM A UHORKOVÝM ŠALÁTOM

MARINOVANÉ KURACIE PRSIA SO ZÁZVOROM, CIBUĽOU A UHORKOVÝM ŠALÁTOM

Jemne prepečené kuracie prsia marinované v sójovej omáčke s kúskami zázvoru, posypané koriandrovými lístkami, parfumované olivovým olejom a podávané s uhorkovým šalátom dochuteným kryštálovým cukrom.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 1 osobu
BRAVČOVÉ KOTLETY S CITRÓNOM A PARMEZÁNOM

BRAVČOVÉ KOTLETY S CITRÓNOM A PARMEZÁNOM

Lahodné plátky bravčovej panenky marinované v maslovej omáčke s citrónmi, cibuľou a kryštálovým cukrom, dochutené morskou soľou, posypané nastrúhaným parmezánom a poliate olivovým olejom.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 1 osobu
DUSENÉ MORČACIE PRSIA SO ŠPENÁTOM A POMARANČMI

DUSENÉ MORČACIE PRSIA SO ŠPENÁTOM A POMARANČMI

Dusené morčacie prsia v lahodnej pomarančovo - feniklovej omáčke s lístkami čerstvého špenátu, poliate olivovým olejom, dochutené čiernym korením a morskou soľou, ozdobené marinovanými kúskami reďkovky.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
SVIEČKOVÁ S KYSLOU KAPUSTOU A ŠAMPIŇÓNMI

SVIEČKOVÁ S KYSLOU KAPUSTOU A ŠAMPIŇÓNMI

Plátky šťavnatého hovädzieho mäsa s dusenou kyslou kapustou, šampiňónmi a smotanou, dochutené mletou sladkou paprikou a kryštálovým cukrom, ozdobené nakrájaným čerstvým petržlenom.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby