TV JOJ Nedeľa 17:15

Cooking Method: Varenie

POLIEVKA_TOM_YUM_CLEAN

TOM YUM POLIEVKA

Lahodná ostrokyslá polievka tom yum s opraženým zázvorom a cesnakom, kokosovým mliekom a kúskami kuracieho mäsa, dochutená kari korením, podávaná s chilli a ozdobená čerstvým koriandrom.

  • Doba prípravy: 10 min
  • Varíme pre: 2 osoby
DIP Z CAMEMBERTU

DIP Z CAMEMBERTU

Chutná pomazánka z vyzretého francúzskeho syru camembert so šalotkou a maslom, parfumovaná olivovým olejom, dochutená čiernym korením a morskou soľou. Podávaná na jemne opečenej čabate s cesnakom.

  • Doba prípravy: 10 min
  • Varíme pre: 2 osoby
MÜSLI SO SMOTANOU A HROZNOM

MÜSLI SO SMOTANOU A HROZNOM

Müsli so sušeným ovocím a hroznom, vo zvláštnej kombinácií sladkej a kyslej smotany, dochutené štipkou mletej škorice a ozdobené lístkami mäty a nastrúhanou bielou čokoládou.

  • Doba prípravy: 10 min
  • Varíme pre: 3 osoby
PASTA S FETA SYROM, SUŠENÝMI RAJČINAMI A BAZALKOU

PASTA S FETA SYROM, SUŠENÝMI RAJČINAMI A BAZALKOU

Cestoviny al dente podávané so sušenými a čerstvými rajčinami, cesnakom a červenou cibuľou. Dochutené morskou soľou, čiernym korením, parfumované olivovým olejom a posypané aromatickou bazalkou a kúskami feta syru.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
PSTRUH S UHORKOVO AVOKÁDOVÝM ŠALÁTOM

PSTRUH S UHORKOVO – AVOKÁDOVÝM ŠALÁTOM

Lahodné filety pstruha pošírované v krémovo - bazalkovej omáčke, dochutené čiernym korením, parfúmované olivovým olejom a podávané s uhorkovo - avokádovým šalátom ozdobeným lístkami koriandru.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
JEMNÉ KRUPOVÉ RIZOTO S PAPRIKOVOU ŠŤAVOU A KORIANDROM

JEMNÉ KRUPOVÉ RIZOTO S PAPRIKOVOU ŠŤAVOU A KORIANDROM

Do sklovita opečené krúpy s lahodnou paprikovou šťavou a kúskami póru, zaliate horúcim bielym vínom, dochutené morskou soľou, parfumované kúskami koriandru a podávané s nastrúhaným kozím syrom.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby
KOKOSOVO – ŠPENÁTOVÁ POLIEVKA

KOKOSOVO – ŠPENÁTOVÁ POLIEVKA

Jemná krémová kokosová polievka so zeleninou a mladými lístkami špenátu, parfumovaná olivovým olejom, dochutená kryštálovým cukrom, morskou soľou a aromatizovaným chilli.

  • Doba prípravy: 10 min
  • Varíme pre: 2 osoby
PEČENÝ OSTRIEŽ S KAVIÁROM A CHERRY RAJČINAMI

PEČENÝ OSTRIEŽ S KAVIÁROM A CHERRY RAJČINAMI

Lahodné kúsky pečeného ostrieža s trochou kaviáru, čerstvými cherry rajčinami, smotanou a jemne opečeným pórom s cibuľkou, poliate olivovým olejom, dochutené pažitkou, morskou soľou a čiernym korením.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 1 osobu
PLACKY S HUBAMI A CRÈME FRAÎCHE

PLACKY S HUBAMI A CRÈME FRAÎCHE

Lahodné placky z omelety s dusenými šampiňónmi, šalotkou a cesnakom v masle, s pridaním špenátových lístkov a crème fraîche, dochutené morskou soľou, čiernym korením, poliate olivovým olejom a ozdobené sušeným chilli a lístkami majoránu.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 1 osobu
LOSOS S POMARANČOVÝM VELOUTÉ A PEČENÝM FENIKLOM

LOSOS S POMARANČOVÝM VELOUTÉ A PEČENÝM FENIKLOM

Lahodné filety lososa podávané s chutným pomarančovým velouté a kúskami jemne opečeného feniklu, poliate olivovým olejom, ozdobené lístkami čerstvého oregana a podávané so zeleninovým kus- kusom.

  • Doba prípravy: 15 min
  • Varíme pre: 2 osoby